En känsla för rum genom virtuell rundvandring

En virtuell rundvandring skapar en nära och verklighetstrogen upplevelse av ett rum i 3D och låter era kunder lära känna sitt blivande hem, som om de vore där på riktigt. De får ta del av en 3D-rundvandring och utforska ett möjligt blivande hem i interaktiva miljöer.

Studio Superbs virtuella rundvandring

  • Helhetskänsla för utrymmet
  • Material som upplevs realistiska
  • Hög detaljrikedom i alla vinklar

Genom virtuell rundvandring kan kunder förflytta sig i rum, bostad, kvarter och lokal oavsett var de befinner sig i form av en 3D-rundvandring. De fungerar på samma sätt som våra 3D-visualiserade stillbilder och rörliga bilder, skillnaden är att de är interaktiva. Det ger era kunder frihet att navigera och få en större helhetskänsla för projektet och komma så nära verkligheten det går, utan att vara där.

Virtuell rundvandring är en funktion som gör sig bra integrerad i er boväljare, men den kan även användas fristående till exempel till konceptvisualisering, semesterboenden, interiörer eller visualiseringar av husmodeller. Då levereras den separat som en iframe-länk. Vi kan designa den så att era kunder kan se bostäderna eller lokalerna utifrån olika koncept eller stilar för att få rätt känsla. Det finns även möjlighet att se dem med eller utan tillvalsväggar.

Ni kan välja att beställa separata vyer för exempelvis en balkong, exteriör (till exempel en utegård), eller ett specifikt rum för en lägenhet. Det går också bra att beställa hela 3D-rundvandringar med kamerapunkter i olika rum eller olika delar av projektet. Om ni har många bilder eller virtuella rundvandringar för ett och samma projekt så rekommenderar vi att ni ber oss ta fram ett paketpris med ett helhetsförslag för att täcka upp era behov.

360- och 180-graders panoramabilder

Panoramabilder är 3D-visualiserade bilder i panoramaformat där ni kan välja mellan 180- och 360-graders perspektiv som ger en tydligare bild vid en interaktiv 3D-rundvandring. De interaktiva panoramabilderna är en mer kostnadseffektiv produkt av virtuell rundvandring och gör sig bra om ni till exempel vill visa enklare rum eller en vy över ett helt kvarter eller område. Panoramabilderna kan användas i boväljaren och virtuella rundvandringen men även separat och levereras då som en iframe-länk.

 

Virtuell rundvandring kombinerat med boväljare

 

Virtuell rundvandring – 4 RoK

 

Virtuell rundvandring – 1 RoK Loft

 

Virtuell rundvandring – tillvalsvägg och köksvarianter

 

360-graders panorama – Loftlägenhet

 

Balkongvy

Med hjälp av drönarbilder och panoramabilder får era kunder en korrekt bild av utsikten från sin framtida balkong.

 

360-rotation 

360-rotering är ett perfekt sätt att på ett tydligt och pedagogiskt sätt visa upp alla sidor av sin produkt eller projekt, det skapar också ett engagemang hos användaren som själv kan vrida runt och se sig om.