Kommunicera framtida hem och lokaler med arkitekturvisualisering

Genom arkitekturvisualiserade bilder och filmer ger ni som byggföretag, mäklarfirma eller arkitektbyrå era kunder en tydlig bild av projektet och ett mervärde som hjälper dem i valet av bostad och lokal.

Studio Superbs arkitekturvisualiserade filmer och bilder i 3D innebär

  • Skräddarsydda lösningar för varje kund oavsett projektstorlek.
  • Marknadens främsta boväljare för att underlätta för era kunder.
  • Ett stort möbelbibliotek och skräddarsydd inredning i visualiseringarna.

Bostäder - Vi skapar hemkänsla

Med hjälp av arkitekturvisualisering kan vi kommunicera hela ert projekt så att era kunder på bästa sätt kan visualisera sina framtida hem. Vi sätter en stolthet i att alltid leverera bilder av hög kvalitet och skapar arkitekturvisualisering för både exteriör och interiör, eftersom helheten är viktigt och både insidan och utsidan räknas för att skapa en omgivning era kunder vill vistas i.

Hur ser vårt samarbete ut?

Vi börjar alltid samarbetet med ett uppstartsmöte där ni berättar era önskemål. Där börjar vårt arbete med att skräddarsy projektet och lösningen för er. Det är viktigt att få rätt känsla i arkitekturvisualisering och vi kommer alltid med förslag på olika moodboards med olika exempel och vägleder er i valet för att få en så bra slutbild som möjligt. Vi tar en tydlig projektledarroll och stort ansvar under hela processen, samtidigt som ni är högst delaktiga genom kontinuerlig kontakt och där vi också arbetar med flera feedbackrundor. I varje steg får ni se hur långt vi kommit och ge er feedback för att säkerställa att vi är på rätt väg. Vi har möjlighet att göra ändringar längs hela vägen utefter era önskemål.

Arkitekturvisualisering av exteriörer

Översiktsbild

Architect_product2

Utsidan skapar den första känslan för fastigheten. Använder ni vår boväljare är översiktsbilden ofta den första som möter era kunder.

Mänskligt ögonperspektiv

Hur ser byggnaden ut om vi står utanför och vilken känsla vill ni skapa hos era kunder när de får sitt första intryck? Vi kan skapa arkitekturvisualisering av alla typer av exteriörer som ni önskar och vanligtvis brukar vi rekommendera två olika typer. Dels bilder som fokuserar på fasaden på ett sätt som gör alla bostäder i projektet synliga, en så kallad fasadbild, dels bilder där vi försöker lyfta fram något som är unikt för fastigheten eller som har syfte att skapa en viss stämning, det kallar vi för en herobild. Kanske har fastigheten en otrolig utsikt eller en gemensam takterrass som ska lyftas fram?


Boväljarbild – Fokus på fasad

Herobild – Fokus på stämning och ”Unique Selling Point”

Arkitekturvisualisering av interiörer

Inredning

För att underlätta valet av bostad för kunden behöver ni skapa en hemtrevlig känsla som passar er målgrupp. Inredningen ska kännas modern men samtidigt autentisk och naturlig. 

Vi har ett brett utbud av möbelbibliotek och vi köper eller skapar gärna inredning specifikt efter era önskemål. Våra kunder brukar till 90% få exakt de inredningsdetaljer de ber om eller mycket snarlikt. På så sätt bygger vi ständigt ut våra bibliotek med varje projekt.

Våra projektledare har lång erfarenhet av inredningsbranschen och vi arbetar med inredningsarkitekter för att hålla oss uppdaterade och för att säkerhetsställa en hög kvalité.

Interiör – Kök

Interiör – Sovrum

Interiör – Vardagsrum

Interiör – Badrum

3D-planlösning

Planlösningen är en viktig pusselbit för era kunder när de väljer bostad och genom arkitekturvisualisering skapar vi en 3D-planlösning som ger bra översikt och ett helhetsintryck.

3D Planlösning – Standardiserad

Vi kan erbjuda två olika typer av 3D-planlösningar:

Standardiserad

Vi använder vår standardiserade 3D-planlösning eller tar fram en skräddarsydd mall för en planlösning för just er som vi sedan använder till att ta fram alla planlösningar i ert projekt. Det innebär att vi inte behöver lika många feedbackrundor oss emellan eftersom vi redan har en godkänd mall.

Specifik

Vi skräddarsyr en unik 3D-planlösning för varje del istället för att använda en standardmall i hela projektet. Här använder vi oss av flera feedbackrundor med er, som i alla andra delar i vår arbetsprocess. 

Kommersiella lokaler

Förutom bostäder arbetar vi på liknande sätt med arkitekturvisualisering för kommersiella lokaler. Vi kan ta fram stillbilder, virtuella rundvandringar eller animeringar för era projekt.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med många olika typer av kommersiella lokaler och lyckas alltid få till den rätta känslan för att visa upp respektive projekt på ett attraktivt sätt.

3D-visualisering av arkitektur 

En visualisering i 3D är en effektiv metod för att ge liv åt idéer och enkelt skapa imponerande visuella representationer och 3D-planritningar av framtida byggen och planlösningar. Kunder kan få en realistisk känsla för rummets layout, materialval och belysning. Det ger dem möjlighet att utforska och visualisera sitt framtida hem innan det ens är byggt, vilket ökar deras förtroende och engagemang i köpprocessen. Genom att använda 3D-visualisering kan arkitektur bli mer tillgänglig och engagerande för alla parter involverade i byggprojektet.